Ei sitä mukaan saa kun täältä lähtee

Hyvä lukija. Tämä on ensimmäinen, mutta ei varmaankaan viimeinen blogini. Siis historiallinen minulle ja toivon myös antoisan vuorovaikutuksen alku myös sinulle, arvon lukija.

Kirjoittamisen tarkoituksen on, se tietysti on rehellisesti mainittava, tehdä tunnetuksi ja markkinoida Opilion huonekaluja. Siis niitä piirteitä ja ominaisuuksia, joista olemme ylpeitä. Samalla valotan sitä miten yhtiö on kehittynyt ja sitä prosessia, jota itse yrittäjänä olen käynyt läpi.

Aloitan siis Opilionin ominaisuuksista. Jouduin tekemään listaa hakukoneoptimointia varten. Tuollaisen allaolevan listan sain. Sehän kertoo mitä piirteitä minä tuotteissamme näen ja arvostan. Paljon kiinnostavampaa on tietysti se mitä sinä ja muut tuotteissa näkevät.

Mitä yrittämiseen tulee niin voin sanoa, että se on hienointa mitä eläkeikään ehtinyt, koko työuransa palkkatyötä tehnyt voi vielä elämässään kokea. Kokeilla jotain sellaista mitä ei ole ennen tehnyt. Ei se helppoa ole ja lopulta aika kallis harrastus, mutta mielenkiintoista ja antoisaa. Ja uskon myös taloudelliseen menestykseen miljoona kertaa enemmän kuin Lotto-voittoon. Siksi panin lottorahat ja yhden asunnon verran muuta pääomaa likoon ihan siinä vakaassa uskossa, että se tuottaa paljon lottoa paremmin. Ja jos ei tuota euroja niin takuuvarmasti kokemuksia. Tässä iässä ei sitä paitsi kannata liikaa maallista mammonaa kerätä, ei sitä kuitenkaan saa mukaan viimeiselle matkalle.

Yhtiö on nyt kahden vuoden vanha ja minä itse tuohon lisää vielä 70 vuotta. Ja ollaan vasta alussa. Niin myös tässä blogin kirjoittamisessa. Pysy mukana niin kerron kaikenlaista mielenkiintoista. Toivon myös palautetta, haluat varmaan auttaa pientä yritystä ja sen mainioita tuotteita lentoon avaraan maailmaan. Lisää listaan jotain hienoa mitä minä en ole vielä Opilion tuotteissa huomannut.

Seuraavassa blogissa kerron miten yhtiö nimeltä Opilion syntyi.

Keväisin terveisin Iisveden Kolikkoinmäeltä 4. toukokuuta armon vuonna 2021.

Niilo Johannes Kalsi
niilo@opilion.fi

Opilion · Opilion Finland · Opilion design · Design · Kodin kalusteet · Huonekalut · Tuolit · Jakkarat · Ympäristöystävällinen · Ekologinen · Matala hiilijalanjälki · Muunneltava · Monimuotoinen · Modulaarien · Helppo koota ja purkaa · Sisustus · Kodin sisustus · Suomalainen muotoilu · Suomalainen tuote · Suomalaista työtä · Kotimainen · Innovatiivinen · Omaperäinen · Resurssiälykäs · Energiaa säästävä · Materiaalia säästävä · Ainutlaatuinen · Elegantti · Tyylikäs · Yllättävä · Interiööri · Puiset huonekalut · Koivuvaneri · Huonekalut vanerista · Koottava · Purettava · Pieneen tilaan menevä · Made in Finland · Japandi · Skandinaavinen muotoilu · Kantikas · Kotimainen · Kutvonen · Julius Kutvonen · Kutvosen huonekalutehdas · Kolikkoinmäki · Iisvesi · Savon Pispala · Suonenjoen huonekaluteollisuus

Comment (1)

  • Tapani Korhonen

    Upeaa, mahtava kirjoitus – Opilion rocks!

    6.5.2021 at 13:29

Comments are closed.