Habitare 2022

Suositut  Habitare  sisustus-, design- ja huonekalumessut toteutuvat  kahden vuoden koronatauon jälkeen tänä vuonna. Messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 7-11.9. 2022

Opilion Oy esittäytyy  osastolla 7m 140. Tuotteemme ovat esillä myös asiantuntijoille varatussa Habitare Pro Lounge tilassa. Lisäksi yhtiön toimitusjohtaja Niilo Kalsi esittelee tuotteita Folk Stage esiintymislavalla keskiviikko, torstai ja perjantai

Opilion tuotteet sopivat täydellisesti  Habitaren  tämän vuoden teemaan: ON MIELIKUVITUKSEN AIKA. Tule kokeilemaan kuinka Opilion tuotteita voi muunnella osia vaihtelemalla

Niilo Kalsi :
Halusimme luoda kauniin ja iloisen tuotesarjan, joka säästää ympäristöä. Työskennellessäni Afrikassa opin kuinka pienillä voimavaroilla on saatava paljon aikaan. Kokemus opetti etsimään kestäviä ratkaisuja, hyödyntämään materiaalia tehokkaasti ja tarttumaan jopa mahdottomiin haasteisiin.

Puunvärinen, tummansininen ja valkoinen Opilion design jakkara rivissä

Näin syntyi Opilion, uusi ekologinen huonekalusarja. Tuote, joka on kuin palapeli, mutta samalla tyylikäs ja valloittava kaluste. Opilionin materiaalia säästävällä menetelmällä valmistetuista osista voi koota iloisia kalusteita niin kotiin, kouluun kuin toimistoon.

Kalusteet voidaan purkaa ja koota uudelleen tilan ja tarpeen mukaan. Opilion on luova kaluste, joka tuo iloa käyttäjille ja tekee hyvää luonnolle.

Tule näkemään ja kokeilemaan osastollemme kuinka Opilion muuttuu moneksi. Voit koota oman mieleisesi mallin ja pakata sen pizzalaatikkoon, joka on kätevä antaa lahjaksi. Se tuottaa iloa niin pakkauksena kuin myös sisällöltään. Opilion ”perhepizza” tuo iloa koko perheelle.

Voit tulla myös kisaamaan siitä kuinka nopeasti voit koota Opilion jakkaran. Palkintona on viehättäviä Opilion pienoismalleja.


Englanninkielinen esittely Opilionin koottavasta design jakkarasta

Opilion puinen design jakkara tammi
Opilion design jakkara, sininen
Opilion valkoinen design jakkara. Taustalla on valko-oranssi ruukku jossa kolme oranssia kukkaa.