Muunneltava tuote

Opilion-tuotteet on tehty osista. Ostamalla erimallisia jakkaroita ja niihin vaihto-osia, voit vaihdella tuotteen ilmettä ja luoda aivan omanlaisesi tuotteen. Opilion jakkarat taipuvat moneksi käyttäjän toiveiden mukaisesti.

OPILION Heidi, tammi

Heidi-jakkarat on nimetty muotoilijansa Heidi Harmasen mukaan. Jakkaroiden muoto on siro ja ilmava. Tammipintainen Heidi-jakkara on tyylikäs tuote edustaviin tiloihin silmiähiveleväksi yksityiskohdaksi. Tammi-jakkaran perusmalli on  saatavissa vain eheäpintaisena, mutta vaihtelua voit saa korvaamalla istuintason päällimmäiset palat valkoisilla tai sinisillä vaihto-osilla. Osia vaihtelemalla pinta on joko tasaisen yksivärinen tai kuviollinen kaksivärinen.
Opilion tammi
Opilion puinen design jakkara, istuinosa irrotettuna
Opilion puinen design jakkara, istuinosan yläosa irrotettuna
Opilion puinen design jakkara tammi, lähikuva kootusta tuolista.
Opilion puinen design jakkara tammi

OPILION Julius, sininen

Julius-jakkarat ovat saaneet nimensä legendaarisen suonenjokelaisen huonekalutehtailijan Julius Kutvosen mukaan. Julius-jakkaran perusmalli on sininen, joka on saatu ekogisella sinisellä laminaatilla. Istuintason läpi tulevat nystyrät muodostavat koristeellisen vaikutelman. Pintaa voidaan vaihto-osien avulla muuntaa tasaiseksi siniseksi tai valkoiseksi yksiväriseksi tai sinisen ja valkoisen muodostamiksi kuviopinnoiksi.

Julius-pöytäryhmä

Julius pöytäryhmä
Opilion sininen design jakkara koottuna ns. flatpackiksi.
Opilion design jakkara, sininen. Istuinosa on irroitettu.
Opilion design jakkara, sininen. Istuinosan yläosa on irroitettu.
Opilion design jakkara, sininen
Opilion sininen deisgn jakkara. Taustalla valko-sininen ruukku jossa yksi oksa. Ruukun vieressä on lautasliina.

OPILION Heidi, valkoinen

Valkoisessa Heidi-jakkarassa on runkona aito koivuvaneri. Vaneri on päällystetty ekologisella laminaatilla, josta yli 50 % on puukuitua. Perusmallissa rungon nystyrät tulevat istuintasosta läpi muodostaen kauniin koristekuvion. Pinta voidaan sileäpintaisilla vaihto-osilla vaihtaa joko yksiväriseksi valkoiseksi tai siniseksi tai niiden yhdistelmäksi.
Opilion valkoinen design jakkara purettuna ns. flatpackiksi.
Opilion valkoinen design jakkara, istuinosa irroitettuna kokonaan.
Opilion valkoinen design jakkara, istuinosan yläosa on irroitettu.
Opilion valkoinen design jakkara.
Opilion valkoinen design jakkara. Taustalla on valko-oranssi ruukku jossa kolme oranssia kukkaa.

Kaikkien tuolien osat ovat keskenään vaihtokelpoisia

Opilion-mallien muunneltavuus ei rajoitu osien vaihdettavuuteen vain tuolikohtaisesti. Oivaltavasta teknisestä ratkaisusta johtuen eri tuolimallien osia voidaan vaihtaa keskenään. Heidi-jakkaroiden istuinosat sopivat myös Julius malleihin ja päinvastoin. Istuintasojen muunneltavuuden lisäksi myös runko-osia voidaan vaihtaa. Eri värien ja tuolimallien runkokappaleita voidaan vaihtaa keskenään ja saada aikaiseksi Heidi-Julius tuoleja useilla erilaisilla istuintason muoto ja värivaihtoehdoilla.
Opilion design jakkara valko-sininen, siniset jalat ja valkoinen istuinosa.
Opilion design jakkara sini-valkoinen, sininen istuinosa ja valkoiset jalat